Informatie

Verzending/levertijd

Zodra we je bestelling en betaling hebben ontvangen starten we met de voorbereidingen en de productie van het ontwerp. We streven er altijd naar om je ontwerp binnen 1 werkdag klaar te hebben voor verzending zodat deze zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Let wel: PostNL bezorgd niet op zondag, maandag* en feestdagen. Geboortesticker.com is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies of beschadiging door PostNL. De bestelling wordt netjes in een stevige verpakking verstuurd en is online ook te volgen via een track een trace code.

Bestelling geplaatst op:  Uiterlijk bezorgd op:
Maandag  Woensdag
Dinsdag  Donderdag
Woensdag  Vrijdag
Donderdag  Zaterdag
Vrijdag  Dinsdag
Zaterdag  Dinsdag
Zondag  Dinsdag

2 jaar Garantie

  • Kleur garantie! Vaak verkleurd een raamsticker snel als deze enige tijd word blootgesteld in de volle zon. Onze hoogwaardige raamstickers zijn UV besteding (met 2 jaar kleurgarantie).
  • Plak garantie! De geboorte raamsticker is van hoge kwaliteit, weersbestendig en waterbestendig en kan daarom op de buitenkant van elk raam worden gekleefd (met 2 jaar plakgarantie) mits aangebracht volgens de bijgeleverde plakinstructie.
  • Weersbestendig! Bestand tegen alle weersinvloeden mits aangebracht volgens de bijgeleverde plakinstructie.
  • Was bestendig! Je kunt de raamstickers gewoon afwassen met water en zeep zoals je normaal ook het raam wast.

Klachtenafhandeling – Ruilen & Retourneren

Afhandeling klachten:

U krijgt van ons te allen tijde een email als ontvangstbevestiging van uw klacht. Hierin staat duidelijk vermeld wanneer en hoe wij de klacht zullen afhandelen. Klachten worden door ons altijd zeer serieus genomen, om te zorgen dat al onze klanten tevreden over ons kunnen zijn. Tevens willen wij voorkomen dat dit in de toekomst nog vaker kan gebeuren.
Uw klacht kunt u bij voorkeur melden via email ( info@geboortesticker.com ).

Ruilen:

Als het artikel wat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen. Dit kan na overleg en goedkeuring via e-mail met Multisticker. Ruilen vindt plaats op basis van portokosten voor eigen rekening.

Vermeldt in de e-mail ook het bestelnummer en welke artikelen u wilt terugsturen. Indien de retourzending niet door de brievenbus past, geef dan uw pakketje af bij een postkantoor. Wij zullen de nieuwe artikelen naar u toesturen en nemen die portokosten voor onze rekening.

Niet goed geld terug

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Dit is echter alleen mogelijk indien u hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan Multisticker (info@geboortesticker.com) of via het retourformulier.

Stuur met de retourzending een print mee van onze bevestiging van de bestelling en vermeldt uw bankrekening. Graag ook de reden van retour vermelden, zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren. Zodra wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij uw betaling (inclusief verzendkosten) binnen 14 werkdagen crediteren en terugstorten op uw bankrekening. U dient wel zelf de verzendkosten voor de retourzending te verzorgen.